Muzika za

RadioSparx je vodeći provajder pozadinske muzike za ugostiteljstvo, maloprodaju, fitness i turistička preduzeća

Pozadinska muzika RadioSparx svira u preko 17.000 restorana, hotela, banja, teretana, klubova i lanaca u 76 zemalja, uključujući SAD, Evropu, Aziju, Latinsku Ameriku, Karibe i Pacifički obruč. Naša web stranica vam nudi preko 300 odabranih muzičkih lista za reprodukciju, brzo se možete uskladiti s vašom robnom markom, mjestom, lokacijom i klijentelom, plus imamo posebnu muziku za odmor!

Pravo raspoloženje i ambijent poboljšaće vašu uslugu i stvoriti će zadovoljne zaposlenike i klijentelu. Kliknite za 14-dnevnu besplatnu probnu verziju i isprobajte mogućnosti našeg servisa.

14-dana besplatno

Zatim 23,00 KM po lokaciji i mjesecu.
(Može se razlikovati ovisno o površini)

Isprobajte 14 dana i pogledajte šta naša muzika može učiniti za vaš posao.
Bez obaveze, otkažite  bilo kada.

 • Muzički urednik

  Stvorite svoj vlastiti jedinstveni zvuk miješanjem naših vješto pripremljenih lista za reprodukciju ili izradite vlastiti od nule. Naši muzički supervizori imaju godine iskustva i svaki je odabir pjesama pregledalo više ljudi. Pripremljene liste se neprestano ažuriraju kako bi bile svježe za slušanje.

 • Pravo raspoloženje

  Konfigurišite prilagođeni raspored za promjenu odabranih stanica u toku svakog dana. Promenite energiju i raspoloženje prema vašim željama. Podesite muziku da se automatski pokreće i zaustavlja svakog dana. • Lokalna baza

  Da biste se zaštitili od tišine u slučaju da vam padne internetska usluga, naš hardverski uređaj za R-Box Pearl muzički uređaj omogućava lokalno spremanje datoteka i reprodukciju datoteka. Nikad više ne gubite uslugu! • Napredna opcija za muzičke numere

  Ukoliko vam se naka muzička numera ne svidi i ne želite da je čujete na svojoj stanici, možete kliknuti na donji-desni znak minus „Suppress“ tako da se NIKADA opet neće reprodukovati na vašoj stanici. To omogućava da vaša muzika bude po vašem izboru i vašom kontrolom.


 • Reklamne poruke i obavijesti

  Za pretplatnike naša je usluga bez oglasa, ali možete emitovati vlastite promotivne poruke i obavijesti koje biste se reprodukovali u željenim intervalima ili u točno određeno vrijeme. • Imate više lokacija?

  Za klijente sa više lokacija kontrolišite svoj raspored muzike i oglase za svaku lokaciju pojedinačno ili prema grupi korisnika. Upravljajte uslugom u više marki, vremenskih zona ili zemalja radi krajnje kontrole ili delegirajte kontrolu na podračune pod vašim glavnim računom.


 • Jednostavno licenciranje

  100% zaštićena prava na muziku, tako da možete izbjeći dodatna plaćanja kolektivnim organizacijama. Kao rezultat direktnih veza s hiljadama muzičkih umjetnika, kompozitora, bendova, ansambala i izdavačkih kuća, u mogućnosti smo vam usmjeriti licencu kako bismo uklonili nepotrebne troškove. Nisu potrebne dodatne licence za reprodukciju RadioSparxa za javno emitovanje na vašem poslovnom mestu.

 • Fleksibilne opcije za emitovanje

  Naša usluga radi na bilo kojem PC računaru, laptopu, tabletu ili mobilnom uređaju s podrškom za web preglednike ili mogućnost lokalne instalacije aplikacije. Podržani operativni sistemi uključuju Windows, Mac, Linux, iOS (iPhone, iPad, iPad Touch ili slično), Android, SmartTVs i još mnogo toga. Uz to, ako vam je potreban namjenski muzički uređaj, nudimo hardverski uređaj R-Box player (by Limun) s hardverom, a takođe podržavamo i Lisa LCD / Lisa Compact uređaje firme Streamit.

R-Box Player

Dok će se naša muzika reprodukovati na PC-u, tabletima i telefonima, možete maksimalno uživati u RadioSparxu koristeći naš cool R-Box Player muzički uređaj povezan s Internetom. Savršeno za komercijalne klijente, preuzima vašu konfigurisanu listu za reprodukciju i sprema ga na uređaj za lokalnu reprodukciju. R-Box je jednostavan za spajanje i reprodukciju, a štiti vas od gubitka usluge u slučaju privremenog kvara na Internetu!

R-Box Player specifikacija

Streaming podrška u stvarnom vremenu
Spremi i proslijedi (lokalno predmemorisanje)
Potpuna podrška prilagođenog rasporeda
CPU: Amlogic S905W, Quad Core ARM Cortex-A53
GPU: Mali-450 penta-core, do 750MHz + (DVFS)
RAM: 2G DDRIII
ROM: 16G
DC ulaz: DC 5V / 2A
Lan: Ethernet port RJ45
AV ulaz: AV (3 u 1) priključak
Indikator napajanja: Uključeno: plavo

R-Box Player Software

Preuzmite odmah za Windows ili Android – koristite svoj vlastiti računar / player uređaja

Kul softverska tehnologija koja stoji iza R-Box Pearl-a dostupna je za besplatno preuzimanje i upotrebu na Windows i Android. To vam omogućava da kao playerj uređaj koristite bilo koji Windows ili Android uređaj. Provjerite ima li uređaj koji ste odabrali dovoljno prostora na disku ili Flash RAM-a na raspolaganju za spremanje 1000 ili više pjesama.

Info

 • Za pokretanje je potrebna instalacija Java platforme.
 • Upravljanje i kontrola player-a putem WEB-a

 • Info

 • Upravljanje i kontrola player-a putem WEB-a

 • RS-Software App

  Preuzmite odmah za Windows ili Android – koristite svoj vlastiti računar / player uređaja

  Ova nova aplikacija za Android i Windows vodi RadioSparx na potpuno novu razinu lakoće! Instalirajte ga, prijavite se i odmah reprodukujte bilo koju od 338 stanica dostupnih na RadioSparxu. Sa 26 različitih žanrova vrhunskog nivoa, RadioSparx olakšava pronalazak vrste muzike koju želite čuti, a sve je to samo jedan klik. To vam daje kontrolu nad muzikom i omogućava vam brzu i jednostavnu promjenu savršenog miksa onoga što želite čuti.

  Aplikacija RS-PLAY odlična je za klijente koji žele maksimum u jednostavnom upravljanju i kontroli muzike uz mjesto događaja, a kojima nisu potrebne naprednije funkcije koje podržava R-Box Pearl poput prilagođenih oglasa, prilagođenih rasporeda itd.

  Info

 • Mogućnost preuzimanja unaprijed konfigurisanog rasporeda muzičkog preograma ili samostalan izbor iz ponuđenih listi za emitovanje

 • Info

 • Mogućnost preuzimanja unaprijed konfigurisanog rasporeda muzičkog preograma ili samostalan izbor iz ponuđenih listi za emitovanje

 • Neki od naših klijenata

  Ponosni smo što radimo s našim klijentima!
  Sada svirajući na preko 17.000 lokacija, RadioSparxu vjeruju mnoge najveće svjetske marke da će naša muzika i usluga  odgovarati njihovim potrebama. Lako je kliknuti na „Play“ i uživati u našoj odabranoj muzici ili unaprijed programirati svoje omiljene stanice tokom dana. Ispod je nekoliko brendova koji svakodnevno sviraju RadioSparx muziku.

  Tropic Maloprodaja

  Lanac maloprodaje

  Moj Market

  Lanac maloprodaje

  UniCredit Bank BiH

  Banka

  UniCredit Bank SRB

  Banka

  Pekara "Manja"

  Pekoteka

  Loft

  maloprodaj

  Crvena Jabuka

  Lanac maloprodaje